#1 08-24-2017 6:10 am

nipun
From: pune, india
Registered: 06-15-2012
Posts: 180

ray face picker not working<Solved>

hey guys.. I am using ray from CGTarian for acting shot. its really nice and appealing rig but i havent been able to get his face picker working. does any one know how can i solve this problem. I am using maya 2016

thanks

nipun


see you in space guys...!!

Offline

 

#2 08-24-2017 1:57 pm

RyanHagen
Upright Citizen
Registered: 06-16-2007
Posts: 1110
Karmojo: 48
Moderator

Re: ray face picker not working<Solved>

Is the rig referenced into the scene?  That may be causing the issue if the namespace is incorrect.


Ryan
Animator
"Frustration is the handmaiden of creativity" ~ Chuck Jones

Offline

 

#3 08-24-2017 4:36 pm

thelittlepenguin84
Upright Citizen
From: Bristol
Registered: 03-30-2010
Posts: 2028
Karmojo: 47
Moderator

Re: ray face picker not working<Solved>

The problem is (potentially) that you are formerly an anim squad student. The rigs clash even just using ray in a scene. I have had this problem a couple of years ago and the rigger wrote me a separate script to solve this problem. Unfortunately, it was on my old pc

Last edited by thelittlepenguin84 (08-24-2017 4:39 pm)

Offline

 

#4 08-30-2017 2:50 pm

RyanHagen
Upright Citizen
Registered: 06-16-2007
Posts: 1110
Karmojo: 48
Moderator

Re: ray face picker not working<Solved>

Did you get this solved?


Ryan
Animator
"Frustration is the handmaiden of creativity" ~ Chuck Jones

Offline

 

#5 09-01-2017 3:39 pm

nipun
From: pune, india
Registered: 06-15-2012
Posts: 180

Re: ray face picker not working<Solved>

Hi guys.. thanks for your replies. and sorry for replying late

as steve said I was animsquad student. So that might be a problem. But I made my own picker.


see you in space guys...!!

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson